ANSIKTSMASKER SOM KJENDISENE BENYTTER

Se hvilke masker makeup artist Hrush, Madonna, Lucy Hale og Norges egen Linni Meister benytter.

Når vi skulle utvikle vår egen ansiktsmaskeserie, spurte vi oss selv; hva er gøy, hva er annerledes, og hva fungerer? Vi gikk tidlig for valget av mud mask og ikke peel-off. Noe som kanskje ikke er like selvinnlysende for alle. Les mer om hvorfor her.

Gull og gullmasker har lenge vært en klassiker og gjenganger både i Hollywood og hos flere mer eksklusive kosmetikkmerker. Her er det viktig å se på ingredienslistene og velge masker som faktisk inneholder gull. Nærmere bestemt kolloidal gull, eller nanopartikler av gull. Disse er kjent for å beskytte mot ytre påkjenninger, forsterke virkningen av andre virkestoffer, og gir maskene en særdeles luksuriøs følelse. BeautyDuty Gold Mask har en motvirkende anti-aging effekt, er avkjølende og behagelig.

hrush beautyduty gold mask

Bilde: HRush, makeupartist for Kardashians, får teste 24K Gold Mask

 

Magnetic Mud mask har vært litt på og av de siste årene. Mye grunnet at de forskjellige forsøk har vært med noe varierende resultat; grisete, vanskelig å fjerne og med spottvise rester. Når vi fikk muligheten til å utvikle vår egen versjon, forsikret vi oss om å fjerne disse problemene helt. Resultatet er en meget næringsrik, fuktighetsgivende og spennende ansiktsmaske som også drar nytte av de utbredte og antatte healende egenskapene til magnetisme innenfor helse og skjønnhet. 

madonna beautyduty magnetic mud mask

Bilde: Madonna med Magnetic Mud Mask

 

Til slutt kom vår Bubble Mask, som et resultat av at vi nå trengte en rensende maske for de med mer uren og fet hud. Hvorfor ikke kombinere hudpleierutinen med en artig opplevelse? Carbonated bubble mask kan godt sies å ha tatt verden med storm, og selv om disse tidligere bare har vært produsert som morsomme og rimelige masker, kombinerte vi faktiske virkninger med morsomme bobler og fikk en artig, dypt rensende ansiktsmaske. 

lucy hale beautyduty bubble maskbeautyduty bubble mask lucy halebubble mask beautyduty lucy hale
Bilde: Lucy Hale tester Bubble Mask

 

Alle tre maskene er drøye i bruk med god holdbarhet, og rekker til 20 forfriskende behandlinger. Vi sparer på de sterkeste glosene og oppfordrer alle våre lesere til å gjøre seg opp en mening selv / prøve dem selv.

Bilde: Linni Meister prøver BeautyDuty ansiktsmaske serien

 

 Og det viktigste; ha det gøy og kose seg :)

 

1 kommentar

Samsom

Hei kjære jeg ønsker hvilken butikk i Tromsø?

Legg igjen en kommentar